Litoralul pentru toti 2020

Prin programul turistic "Litoralul pentru toți 2020" îți propunem oferte de cazare la mare cu prețuri reduse pentru stațiunile turistice de pe Litoralul Romanesc. Verifică listele de prețuri de mai jos si vei găsi oferta potrivită pentru bugetul tău. Contactează cu încredere agenții de turism ICAR TOURS Mangalia - noi ne ocupăm de cazare, tu pregătește-ți bagajele!Newsletter

Primesti informatii exclusive direct pe email!

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Direct Aeroport

Transport privat in regim shuttle bus de la aeroporturile Otopeni si Mihail Kogalniceanu catre Constanta sau Brasov. De acasa pana la aeroport, comod si sigur.

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:
Litoralul pentru toti 2020

Sunt de acord cu Termeni si Conditii generale