Despre noi

Echipa Icar Tours Litoral crează oportunități pentru ca tu să beneficiezi de cele mai reușite vacanțe pe litoralul românesc. Țelul nostru este unul simplu: să reușim să îți oferim vacanța perfectă de care ai nevoie și pe care o meriți.
De ce ar trebui să apelezi la agenția noastră? Pentru că echipa noastră are o experiență de peste 15 ani în domeniul turismului. Pentru că în cadrul agenției noastre vei găsi cea mai completă ofertă cu vacanțe pe litoralul românesc.
Deși internetul este o modalitate extraordinară de a-ți programa concediul, de cele mai multe ori, cantitatea de informații poate fi extrem de mare, iar informațiile pot fi de multe ori contradictorii. Aici intervine echipa noastră! Noi analizăm, verificăm și îți oferim informații complete și reale, ne asigurăm că vei găsi condiții deosebite de cazare și nu în ultimul rând, îți vom propune pachete de vacanțe care să se plieze pe bugetul tău. Nu vrem să câștigăm clienți, vrem să câștigăm prieteni.
Vrem să ne asigurăm că vacanța ta va fi fantastică și asta nu pentru că va fi neaparărat cea mai ieftină, ci pentru că ea se va ridica la nivelul așteptărilor tale. Vrem să beneficiezi de cele mai bune condiții, de aceea noi verificăm constant condițiile de cazare, iar feedback-ul vostru, cei ce ne utilizați serviciile, este extrem de important pentru noi.
Portofoliul nostru include doar unitățile de cazare ce pot oferi un grad ridicat de confort, servicii ireproșabile și mai ales, o atenție deosebită pentru voi, cei ce alegeți agenția noastră pentru planificarea vacanței.
Spune-ne unde vrei să mergi, iar noi îți vom pregăti vacanța perfectă!

Newsletter

Primesti informatii exclusive direct pe email!

ICAR Tours

Iti oferim o paleta larga de optiuni turistice: Turism individual si de grup, Bilete de odihna si tratament, Circuite externe, Sejururi in tara si strainatate, Bilete de avion, Rezervari hoteliere, Asigurari medicale de calatorie, Transferuri zilnice din Constanta si Brasov la Aeroportul Otopeni si retur

Direct Aeroport

Transport privat in regim shuttle bus de la aeroporturile Otopeni si Mihail Kogalniceanu catre Constanta sau Brasov. De acasa pana la aeroport, comod si sigur.

MASC - Mamaia Apartments Summerland Club

MASC iti ofera Garsoniere si apartamente de inchiriat in zona de Nord a statiunii Mamaia, cunoscuta la nivel international ca fiind un centru al clubbingului si a celor mai tari petreceri.

Povestile Marii Negre

Povestile Marii Negre este un proiect de promovare a turismului regional, prin povesti, povestiri, legende, oameni si locuri din jurul Marii Negre.

Doresc sa mă contactati pentru:
Despre noi

Sunt de acord cu Termeni si Conditii generale